سلامت؛
راهکارهای پیشگیری از بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو
اجتماعی - سلامت
بزرگنمایی:
قرار دادن گوشت به مدت ۲۴ ساعت و اجزای داخلی دام تا ۷۲ ساعت در فضای سرد یخچال و خودداری از خرید گوشت فاقد مُهر دامپزشکی
راهکارهای پیشگیری از بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو:
🔹قرار دادن گوشت به مدت 24 ساعت و اجزای داخلی دام تا 72 ساعت در فضای سرد یخچال
🔹خودداری از خرید گوشت فاقد مُهر دامپزشکی
🔹خودداری از ذبح دام در منزل یا معابر
🔹استفاده از دستکش در هنگام خرد کردن گوشت ، دل و جگر
🔹استفاده از وسایل ایمنی فردی (کلاه ، عینک ، ماسک ، روپوش ، چکمه و دستکش لاستیکی در موقع تماس با دام و ذبح دام)
🔹تعویض لباس پس از تماس با دام و بعد از خروج از محل نگهداری دام
🔹دامداران و کشاورزان بهتر است در هنگام تماس با دام ، خود را از گزش کنه محافظت کنند.
🔹سمپاشی علیه کنه در مناطق روستایی و دامداری ها
⚠️تب کریمه کنگو یک بیماری حاد تبدار و خونریزی دهنده است که از طریق گزش کنه یا تماس با خون یا ترشحات یا لاشه دام و انسانِ آلوده منتقل میشود ؛ این بیماری مرگ و میر بالایی دارد.
- سه شنبه ۶ تير ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۷:۳۰
- منبع: صبح ملت نیوز