سلامت؛
راهکارهای پیشگیری از بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو
سه شنبه 6 تير 1402 - 12:37:30
صبح ملت نیوز
راهکارهای پیشگیری از بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو:

🔹قرار دادن گوشت به مدت 24 ساعت و اجزای داخلی دام تا 72 ساعت در فضای سرد یخچال

🔹خودداری از خرید گوشت فاقد مُهر دامپزشکی

🔹خودداری از ذبح دام در منزل یا معابر

🔹استفاده از دستکش در هنگام خرد کردن گوشت ، دل و جگر

🔹استفاده از وسایل ایمنی فردی (کلاه ، عینک ، ماسک ، روپوش ، چکمه و دستکش لاستیکی در موقع تماس با دام و ذبح دام)

🔹تعویض لباس پس از تماس با دام و بعد از خروج از محل نگهداری دام

🔹دامداران و کشاورزان بهتر است در هنگام تماس با دام ، خود را از گزش کنه محافظت کنند‌.

🔹سم‌پاشی علیه کنه در مناطق روستایی و دامداری ها

⚠️تب کریمه کنگو یک بیماری حاد تب‌دار و خون‌ریزی دهنده است که از طریق گزش کنه یا تماس با خون یا ترشحات یا لاشه دام و انسانِ آلوده منتقل می‌شود ؛ این بیماری مرگ و میر بالایی دارد.

http://dezfoolnews.ir/fa/News/109509/راهکارهای-پیشگیری-از-بیماری-تب-خونریزی-دهنده-کریمه-کنگو
بستن   چاپ