آخرین مطالب

جزئیات نامه رهبر انقلاب به پوتین از زبان سفیر ایران در روسیه

جزئیات نامه رهبر انقلاب به پوتین از زبان سفیر ایران در روسیه سیاسی - بین الملل - اجتماعی

جزئیات نامه رهبر انقلاب به پوتین از زبان سفیر ایران در روسیه

  بزرگنمایی:
سفیر ایران در روسیه درباره اهمیت نامه رهبر انقلاب به رئیس جمهور روسیه گفت: نامه بسیار مهمی بود که مقام معظم رهبری برای پوتین ارسال کردند در این نامه در خصوص همکاری های دوجانبه نکاتی را مقام معظم رهبری متذکر شدند همچنین در بحث همکاری های منطقه ای، مسائل منطقه قفقاز و همچنین در خصوص همکاری هایمان در سوریه، در زمینه برجام و انرژی هسته ای.

سفیر ایران در روسیه درباره اهمیت نامه رهبر انقلاب به رئیس جمهور روسیه گفت: نامه بسیار مهمی بود که مقام معظم رهبری برای پوتین ارسال کردند در این نامه در خصوص همکاری های دوجانبه نکاتی را مقام معظم رهبری متذکر شدند همچنین در بحث همکاری های منطقه ای، مسائل منطقه قفقاز و همچنین در خصوص همکاری هایمان در سوریه، در زمینه برجام و انرژی هسته ای.

سفیر ایران در روسیه در گفتگو با شبکه العالم درباره سند همکاری 20 ساله ایران و فدراسیون روسیه که عمر آن رو پایان است، گفت: سند همکاری ایران و فدراسیون روسیه در سال 2001 در پارلمان ایران به تصویب رسید و مدت زمان این سند 20 سال (تا سال 2021) است که رو به اتمام است. در این سند مشخص شده که اگر دو طرف یک سال قبل از پایان عمر سند نقطه نظری نداشتند، به شکل اتوماتیک برای پنج سال (تا سال 2026) تمدید شود اما در این میان، رهبران دو کشور به این جمع بندی رسیدند که این سند را متناسب به حجم و سطح روابط و نزدیکی بین ایران و روسیه، تنظیم شود. پیش نویس این سند آماده شده است و قرار است به زودی در اختیار روسیه قرار بگیرد تا این کشور نظر نهایی خود را اعلام کند. شاید نیاز باشد که کمیسیون مشترک ایران و روسیه تشکیل شود تا متن را نهایی کنند و سپس توسط مقامات دو کشور امضا و در نهایت به پارلمان های دو کشور ارجاع داده شود.

سفیر ایران در روسیه در پاسخ به سوالی درباره اینکه چه زمانی امضای این سند همکاری صورت می گیرد، گفت: نمی شود زمان دقیقی برای امضای سند تعیین کرد ولی تلاش بر این است که به زودی انجام شود به دلیل اینکه بررسی های طرف روس باقی مانده است.

وی درباره اینکه آیا این سند مشابه سند همکاری چین و ایران است، گفت: تفاوت هایی وجود دارد. سند همکاری چین و ایران یک تفاهم‌نامه است و به نوعی نقشه راه و سند همکاری است، لذا نیازی به تصویب پارلمان نداشت، اما سند همکاری بین ایران و روسیه یک توافقنامه است و باید در پارلمان های دو کشور به عنوان موافقتنامه تصویب شد.

سفیر ایران در روسیه درباره همکاری ایران و روسیه درباره پرونده سوریه اظهار داشت: ایران و روسیه از سوی دولت قانونی سوریه برای همکاری در زمینه مبارزه با تروریسم دعوت شدند. همکاری ایران و فدراسیون روسیه برای مبارزه با تروریسم در کشور سوریه یک همکاری موفقیت آمیز بوده است و می تواند به عنوان یک الگو در سایر زمینه ها باشد. مبارزه ما با تروریسم در داخل سوریه با هماهنگی دو کشور صورت گرفته است. خیلی از کشورها از تروریست ها در سوریه حمایت کردند، اما عملا رشادت و پایمردی جمهوری اسلامی ایران به رهبری شهید گرانقدر و سردار دلها سرلشکر سلیمانی، تروریست ها نتوانستند موفق شوند و روسیه در کنار جمهوری اسلامی ایران قرار گرفت و این همکاری ادامه خواهد داشت.

اجلاس کارشناسی آستانه به زودی برگزار خواهد شد

جلالی درباره اجلاس آستانه گفت: چارچوب این همکاری با توافق کشورهای ما در قالب همکاری آستانه است که در گروه آستانه سه کشور جمهوری اسلامی ایران، فدراسیون روسیه و جمهوری ترکیه در این توافق عضو هستند و حال کار بر روی مسایل سوریه هستیم. به زودی هم اجلاس کارشناسی آستانه برگزار خواهد شد و امیدواریم آنچه مد نظر است که عبارت است از صلح و صیانت از تمامیت ارضی سوریه و این که مردم سوریه بتوانند خودشان بر سونوشت کشورشان حاکمیت داشته باشند، محقق شود.

تایید اخبار مربوط به تصمیم آمریکا برای خروج از سوریه/ استراتژی مبهم واشنگتن در زمینه خروج نیروهایش از سوریه

وی با تایید اخبار مربوط به تصمیم آمریکا برای خروج از سوریه خاطرنشان کرد، آمریکایی ها گفت وگوهایی درباره خروج از سوریه داشته و گفته اند که می خواهند به نوعی از سوریه خارج شوند که البته دلیل آن هم واضح است و آن این که آمریکایی ها نتوانسته اند در سوریه به اهداف خود دست یابند. استراتژی که آنها دراین باره اتخاذ کرده اند نیز در عمل تا حدودی مبهم است که بعضا در خصوص عراق و بعضی از کشورها نیز این را مطرح می کنند، این که چه تعداد از نیروهای خود را خارج و چه تعداد را در این کشور نگه خواهند داشت، هنوز مورد تردید و سوال است و مکانیزم مشخصی را آمریکایی ها در این باره اعلام نکرده اند.

آمریکایی ها و گروه متحد آنها حتی نتوانسته اند یک روستا را در سوریه از سیطره تروریست ها آزاد کنند

وی گفت: آنچه درمورد سوریه واضح است این است که حضوراین کشورها از جمله آمریکا، حضور نامشروعی است ، چون هیچ دلیلی برای حضور در سوریه نداشتند و عملا آمریکایی ها و گروه متحد آنها در بحث مبارزه با تروریسم حتی یک روستا را در سوریه نتوانسته اند آزاد کنند و یا ادعا کنند که مبارزه با تروریست ها انجام داده باشند بلکه بر خلاف این مساله و مطابق اسناد و مدارکی که وجود دارد، آنها تروریست ها را کاملا مورد حمایت قرار داده اند.

جریان تروریسم درسوریه عملا نابود شده است

جلالی گفت: امروز جریان تروریسم در داخل سوریه به همت جمهوری اسلامی ایران و به همت پایمردی ملت و ارتش سوریه و همچنین به همت نیروهای روسیه که در داخل سوریه حضورداشتند و هماهنگی خوبی که بین ما در این خصوص وجود داشت، عملا نابود شده است.

وی افزود: خواسته قلبی ما این است که صلح در سوریه حاکم شود و عملا ملت سوریه که در طول این سالیان بخاطر حضور تروریست ها و جنگی که در آنجا رخ داد، خیلی خسارت دیده اند، بتوانند خودشان امورشان را دردست گرفته وحل و فصل نمایند.

مواضع روسیه در برابر حمله رژیم صهیونیستی به سوریه به عنوان کشور مستقل

سفیر ایران در روسیه در باره روابط روسیه و رژیم صهیونیستی نیز خاطرنشان کرد، روس ها طبعا با رژیم صهیونیستی ارتباط دارند ولی درکنار آن ارتباطات بسیار خوبی با جمهوری اسلامی ایران دارند و طبیعتا ما نیز در باره مسایل رژیم صهیونیستی به صراحت با روس ها صحبت کرده ایم . روس ها نیز قبول دارند که رژیم صهیونیستی نباید به سوریه به عنوان کشور مستقل حمله و تجاوز کند. مسیر ارتباطات روسیه با رژیم صهیونیستی بنابر ملاحظاتی است ازجمله این که تعداد زیادی از شهروندان یهودی روسیه در رژیم صهیونیستی زندگی می کنند که طبعا آنها ملاحظات خاص خودشان را دارند. به هر حال ارتباط روسیه با رژیم صهیونیستی برقرار است و مسیر خودشان را دارند، ماهم روابط مان با روسیه روابط خوبی است و همیشه در خصوص مسایل منطقه با شفافیت با هم صحبت کرده ایم.

وی گفت: کشورها آزاد هستند دراین که با چه کشورهای دیگری ارتباط داشته باشند ما اکنون با بسیاری از کشورهای دنیا ارتباط داریم که آنها با رژیم صهیونیستی دارای روابط هستند به نظر من اینها را نباید درکنار همدیگر گذاشت. بعضی وقت ها شیطنت هایی در این زمینه صورت می گیرد که بعضا از سوی برخی رسانه ها و گاهی اوقات حتی در سطوح سیاسی انجام می شود. ما کشور مستقلی هستیم و مواضع مان در خصوص رژیم صهیونیستی بسیار شفاف است و با همین شفافیت هم با کشورهای دیگر صحبت می کنیم.

* مواضع ما در مورد رژیم صهیونیستی شفاف است و با همین شفافیت هم با کشورهای دیگر صحبت می کنیم

جلالی درباره تاثیر روابط روسیه و رژیم صهیونیستی بر روابط ایران و روسیه گفت: به نظر من ربطی ندارد آنها روابط خودشان را دارند، کشورها آزادند در این که با چه کشورهای دیگری ارتباط داشته باشند ما با بسیاری از کشورهای دنیا ارتباط داریم که این ها با رژیم صهیونیستی هم دارای روابط هستند.

وی تصریح کرد: در برخی موارد متاسفانه شیطنت هایی در این خصوص هم در سطوح رسانه ای و گاهی اوقات هم در سطوح سیاسی انجام می شود. ما کشور مستقلی هستیم و مواضع ما در مورد رژیم صهیونیستی بسیار شفاف است و با همین شفافیت هم با کشورهای دیگر صحبت می کنیم.

*جزئیاتی از نامه رهبر انقلاب به پوتین

سفیر ایران در روسیه درباره اهمیت نامه رهبر انقلاب به رئیس جمهور روسیه گفتند: نامه بسیار مهمی بود که مقام معظم رهبری برای پوتین ارسال کردند در این نامه در خصوص همکاری های دوجانبه نکاتی را مقام معظم رهبری متذکر شدند همچنین در بحث همکاری های منطقه ای، مسائل منطقه قفقاز و همچنین در خصوص همکاری هایمان در سوریه، در زمینه برجام و انرژی هسته ای.

جلالی درباره همکاری های هسته ای ایران و روسیه اظهار داشت ما از چند جهت با هم همکاری داریم یکی از آنها خود انرژی هسته ای است روس ها کار ساختن نیروگاه شماره یک بوشهر را برای ما انجام دادند هم اکنون روس ها نیروگاه شماره دو و سه را می سازند.

* روسیه خروج آمریکا از برجام را خطا می داند/ مواضع روس ها در خصوص برجام مورد قبول است و با همدیگر در این خصوص همکاری می کنیم

وی افزود: طرف روسی قائل به این است که باید برجام باقی بماند، آنها خروج آمریکایی ها از برجام را یک خطا می دانند و قائل به این هستند که باید آمریکاییها این مسیر را خودشان جبران کنند، این مواردی است که مرتب زاخارووا، اولیانوف یا ریابکوف در روسیه و در وین مرتب مطرح می کنند. نکاتی که آنها مطرح می کنند نکات سازنده است چه در زمینه خود انرژی هسته ای و چه در زمینه پرونده ای که غربی ها به ناحق برای ما تشکیل دادند. مواضع روس ها مواضع مورد قبولی است و با همدیگر در این خصوص همکاری می کنیم گفتگوهای خوبی انجام شد و همیشه بین مقامات وزارت امور خارجه و مقامات عالی کشور ما و طرف های روسی انجام می شود و هماهنگی های خوبی را در این زمینه ما با هم داریم.

* جزئیات گفتگوهای باقری کنی با مقامات روسیه

سفیر ایران در روسیه درباره سفر علی باقری کنی به روسیه گفت: علی باقری کنی معاون سیاسی وزارت امور خارجه هستند لذا عموم روابط جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه با ایشان مرتبط است، ایشان در دو دیداری که با طرف های روس در ماه های اخیر داشتند هم در مورد موضوعات هسته ای صحبت کردند و هم در مورد همکاری های شامل و جامع دوجانبه که درباره موضوعات مختلف از پرونده هسته ای و روابط دوجانبه در حوزه های مختلف سیاسی، اقتصادی، امنیتی، نظامی و دفاعی بحث شد که البته همکاری های ما با روسیه گسترده است و معمولا مقامات ما در حوزه های مختلف با طرف های روس گفتگو می کنند.

جلالی در پاسخ به گلایه برخی مسئولین دولت قبل ایران از مواضع روسیه درباره توافق هسته‌ای هم گفتند: شما حتما در آن زمان دیدید که تنها کسی که موضع علنی گرفت خانم زاخارووا بود، خانم زاخارووا هم موضع خیلی معقول و منطقی گرفتند ایشان گفتند که ما به جریانات رسانه ای کاری نداریم و روابطمان بر اساس مواضع رسمی جمهوری اسلامی ایران تنظیم می شود لذا کل موضعی که روسیه گرفت در همین عبارات کوتاه و مختصری بود که خانم زاخارووا مطرح کردند.

* همکاری های ایران و روسیه در حوزه بهداشت و درمان

سفیر ایران در فدراسیون روسیه افزود: در ماههای ابتدایی کرونا گفت و گوهایی با روس ها داشتیم و همکاری های بسیار خوبی بین وزارت بهداشت و درمان آموزش پزشکی ما با طرفهای روس انجام شد و در نهایت دو موضوع مطرح شد یکی بحث تولید مشترک بود که روس ها بتوانند از امکانات جمهوری اسلامی ایران استفاده کنند که در همان زمان هم یک خط تولید مشترک در تهران بین ما و روسیه ایجاد شد؛ بخش دوم بخش خرید بود که قرارداد یک میلیون واکسن داشتیم که انجام شد؛ اولین واکسنی که وارد ایران شد واکسن روسی بود که همه کادر درمان ما توسط واکسن اسپوتنیک وی واکسینه شدند.

اما تولید در روسیه هم محدود بود خصوصا در تولید "اسپونیک وی" ظاهرا کامپوننت دوم آن از نظر فنی بسیار پیچیده است ولی کامپوننت اول ظاهرا راحت تر بود، لذا روسها در تولید دچار مشکل شدند از طرفی نیاز داخلی آنها زیاد بود که باعث شد خروج اسپونیک را در آن مقطع از روسیه محدود کردند به همین دلیل ما چند ماهی دچار مشکل شدیم و مرتب با دوستانمان در روسیه صحبت می کردیم و آنها هم مشکلات خود را مطرح می کردند و در نهایت با گشایشی که در ایران ایجاد شد توانستیم از نقاط دیگر دنیا میزان وسیعی واکسن وارد کنیم به طوری که مسئولین بهداشت و درمان اعلام کردند سردخانه ها پر است و امکان پذیرش بیشتر نداریم .

وی افزود: روسها در ماه های اخیر اعلام کردند تولیداتشان زیاد است و می توانند برای ما واکسن ارسال کنند، روسیه سه بار اعلام کرد که امکان صادرات 10 میلیون دوز واکسن به ایران را دارند و من هم به مسئولین خودمان منتقل کردم ولی پاسخ مسئولین این بود چون در ارسال این محموله توسط روسیه تاخیر ایجاد شد، ما از بازارهای دیگر دنیا تهیه کردیم و امکان نگهداری این واکسن ها را نداریم.

* روابط اقتصادی ایران و روسیه

کاظم جلالی در پاسخ به سوالی در خصوص روابط تجاری و اقتصادی بین ایران و روسیه خاطر نشان کرد: خوشبختانه روابط اقتصادی ما در حال گسترش است البته این در حالی است که روابط اقتصادی ما در حد و وزن اقتصاد دو کشور نیست؛ اقتصاد روسیه در امر واردات و صادرات اقتصاد بزرگی است. مثلا بازار روسیه بازار حدودا دویست و هفتاد میلیارد دلاری واردات است و همچنین به همین میزان صادرات روسیه به سایر کشورهای دنیاست؛ اقتصاد ایران هم اقتصاد بزرگ و توانمندی است.

وی افزود: ما در طی سال های گذشته توانستیم با هم همکاری خوبی داشته باشیم و سطح تجارت خود را افزایش دهیم مثلا در سال 20 20 میزان صادرات جمهوری اسلامی ایران به کشور روسیه 105 درصد نسبت به 2019 افزایش داشت و الان در نه ماهه اول سال 21 20 طبق آمار گمرک روسیه، صادرات ایران به این کشور افزایش حدود 28 درصدی را نشان می دهد و همچنین صادرات روسیه در سال 2021 به ایران افزایش چشمگیری داشت البته این با مدیریت و تدبیر جمهوری اسلامی ایران بود به دلیل اینکه مثلا در بخش غلات، فدراسیون روسیه که تولید کننده بزرگ غلات است؛ ما بخشی از نیازهای خود را از سایر کشورهای دنیا تامین می کردیم و الان می توانیم این نیاز را از طریق روسیه تامین کنیم که این اتفاق در سال 21 20 افتاد و ما توانستیم حجم وسیعی از غلات را از روسیه تامین کنیم.

* ایران به دنبال تبدیل به هاب منطقه ای غلات

جلالی خاطرنشان کرد: در آینده نزدیک می توانیم به عنوان یک هاب منطقه ایی در بخش غلات عمل کنیم؛ هم ظرفیت آسیابانی ما بالاست که الان خالی است و می توانیم غلات روسیه را در ایران آسیابانی کنیم و به منطقه صادر کنیم هم می توانیم به عنوان هاب منطقه غلات روسیه از ایران ترانزیت و به کشورهای دیگر صادر شود. لذا روابط ما از نظر اقتصادی در حال گسترش است ولی کارهایی را باید انجام دهیم یکی کریدور شمال و جنوب است که از بندرعباس راه آهن وجود دارد تا بندر سن پترزبورگ و خلیج فنلاند؛ در این مسیر مورد نیاز قطعه ای است که راه آهن نداریم که رشت و آستارا است که خوشبختانه در دولت جدید این بحث جدی شده است و امیدواریم که این قطعه بتواند اتصال پیدا کند و این مسیر ترانزیت را برای جمهوری اسلامی ایران، جمهوری آذربایجان و فدراسیون روسیه بسیار هموار می کند و سودآور خواهد بود و کشورهای شرق آسیا می توانند از این مسیر برای انتقال کالاهای خود به اروپا استفاده کنند.

سفیر ایران تصریح کرد: کشورهای شرق آسیا نیز می توانند از این مسیر برای انتقال کالاهای خود به اروپا استفاده کنند و زمان و هزینه ها را به یک سوم کاهش می دهد، بحث ما کریدور ترکیبی و استفاده همزمان از دریای خزر است که در این بخش نیازمند تجهیز به کشتی های رورو و رسیدن راه آهن به بنادر است که در دست اقدام است که می تواند سطح روابط تجاری را افزایش دهد.

*افزایش کیفیت محصولات کشاورزی در کشور در راستای استفاده از فرصت صادرات به روسیه

جلالی خاطرنشان کرد در مورد فلفل ایرانی، طرف های روس ملاحظاتی داشتند مشابه اینکه ما از برخی سموم استفاده کردیم و این سموم برای آنها ناشناخته بود که ما هم با آنها گفتگو کردیم و امیدواریم که این موضوع تخصصی حل شود، ما درک می کنیم که در فدراسیون روسیه رقبایی داریم و نمی گویم در پیش آمدن این مشکلات آنها موثر نیستند اما در داخل نیز روی کیفیت محصولات کشاورزی توجهات بیشتری انجام شود.

وی افزود: میان وزارت جهاد کشاورزی ایران و مسئولان مربوطه در روسیه ارتباط خوبی شکل گرفته است.

*روابط ایران و روسیه؛ بر مبنای استقلال و منافع دو کشور

جلالی خاطرنشان کرد: هم جمهوری اسلامی ایران و هم روسیه بر اساس منافع ملی خود عمل می کنند، روس ستیزان در ایران دو موضوع مطرح می کنند از یکسو تلاش می کنند اینگونه نشان دهند که ایران مستقل نیست یک نوع تابعیتی از روسیه دارد که این حرف از پایه اشتباه است، انقلاب ما در راستای استقلال بوده است رفتار ما همواره در مسیر استقلال است، نکته دومی که روس ستیزان مطرح می کنند این است که به روسها نمی شود اعتماد کرد، در پاسخ به آنها باید گفت مگر به غرب می شود اعتماد کرد یا سایر کشورها می شود اعتماد کرد، در واقع اینجا بحث اعتماد نیست، بحث همکاری دو کشور است و استفاده از ظرفیت های همدیگر است، ایران یک کشور مستقل است و روسیه یک کشور بزرگ در شمال ما که در ابعاد مختلف پیشرفته است، مهم این است که بتوانیم ارتباط خودمان را براساس استقلال دو کشور تنظیم کنیم، حقیقت سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران هم با روسیه و چین برهمین اساس است و ما با استقلال کامل حرکت خود را انجام می دهیم و این ظرافت در سیاست خارجی جمهوری اسلامی وجود دارد که به کشوری تکیه نمی کند بلکه به توانمندی و مردم خود تکیه دارد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

پاکستان: هیچ نظامی یا غیرنظامی ایرانی هدف قرار نگرفتند

رئیس‌جمهور در دیدار اقشار و منتخبین شهرستان فیروزکوه: دولت به دنبال اولویت‌بندی کمبودها و مشکلات و سپس حل آن‌هاست

پیام مهدی طارمی برای مردم فلسطین

امیرعبداللهیان: هیچ تعارفی با طرف‌های تروریستی در پاکستان و عراق نداریم

اقدام دولت برای حمایت از مستمری‌بگیران

بهره‌مندی هنرستانیها از یک ماه کسری خدمت «سربازی»

یارانه یک میلیونی برای کودکان دارای اختلال رشد 5 دهک اول/ارزیابی 3 ماهه وضعیت رشد کودکان

وزیر دفاع : روسیه باید موضوع تمامیت ارضی ایران را رعایت کند

پالایشگاه‌های چینی برای خرید نفت ارزان راه افتادند

بازار سرمایه و کنترل تورم و نقدینگی و رشد تولید به قلم دکتر جواد درواری

تدوین تله فیلم *خط قرمز*به تهیه کنندگی عباس جاهد در استان اردبیل به پایان رسید

توافق نهایی با هند برای توسعه بندر چابهار

گزارش شرکت مالک نفت‌کش توقیف‌شده آمریکایی از وضع سلامتی گروه کارکنان آن در ایران

در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با وزیر خارجه هند امیرعبداللهیان اعلام کرد: هشدار ایران به آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی

از سرگیری مرمت پل‌بند تاریخی لشکر شوشتر

امیرعبداللهیان: محاسبه رژیم اسراییل در مورد حماس غلط بود/ به نیروهای مقاومت دستور نمی‌دهیم

مرگ دانشمند ایرانی در یک حادثه

ثبت بالاترین مقدار تولید نفت ایران پس از تحریم‌ها

حذف یارانه تعدادی از یارانه بگیران در دی ماه/ ماجرا چیست؟

تراکتور به دور از حواشی به سمت موفقیت

مصرف سرانه نان در کشور سالی 170 کیلوگرم؛ نان ناسالم چه بلایی سر بدن می‌آورد؟

ویتامین‌ها از طریق مکمل‌ها تأمین نمی‌شوند

ابطال شرط سنی ورود به دانشگاه فرهنگیان از سوی دیوان عدالت اداری

ارتش آمریکا: 16 نقطه یمن را هدف قرار دادیم

آیا شما یک آدم سمّی هستید

واکاوی یک تراژدی / نابغه ای در لجنزار

آغاز جلسه دادگاه لاهه برای پرونده نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه

ارتش یک نفتکش آمریکایی را در دریای عمان توقیف کرد

همدان پایتخت گردشگری آسیا شد

مدیرعامل مرکز مبادله طلا و ارز خبر داد تخصیص اسکناس کشور مبدأ به مسافران تا عید نوروز

طرح آمریکا برای منطقه «بعد از جنگ غزه» با همکاری عربستان

فرصت 2 ماهه بانک مرکزی برای کاهش رشد پایه پولی و نقدینگی

اولین نشست کمیته فلسطین APA رئیس پارلمان کشورهای عربی: ساکنان در برابر جنایات رژیم صهیونیستی شریک جرم هستند

استارت پروژه «نبیل باهویی ٢» با حضور برانکو

وزیر کشور: انفجار تروریستی در کرمان خارج از رینگ حفاظتی مراسم بود

ادغام تعرفه رای دو انتخابات 1402

211 شیء تاریخی ایران در چین

طرح جامع مدیریت دریاچه نمک به تصویب رسید مخبر: دولت با جدیت به دنبال حل مشکلات حمل و نقل عمومی است

رهبر انقلاب در دیدار هزاران نفر از مردم قم: دشمن سیاست «بیرون کشاندن مردم ایران از صحنه» را پیگیری می‌کند

تعلیق از خدمت 4 کارمند شهرداری دزفول

آخرین وضعیت ثبت‌نام در کاروان‌های حج

استفاده از معلم آقا در دبیرستان‌های دخترانه؛ نیازمند مجوز/ تعیین تکلیف مدیران زن مدارس پسرانه

ماجرای ارسال پیامک برای متقاضیان شیرخشک

دبیر هیات بادبانی استان هرمزگان: گسترش گردشگری ورزش‌های دریایی در هرمزگان یک ضرورت است

آغاز دور جدید گرانفروشی بلیت هواپیما؛ بلیت هواپیما به نرخ مصوب نیست

قوه قضاییه: حکم بخش دوم پرونده هواپیمای اوکراینی صادر شد/ متهم ردیف اول بازداشت است

کشف شیشه و هیروئین از یک خودروی سواری در هندیجان

بارورسازی ابر‌ها برای کشوری وسیع همچون ایران اجرایی و عملی نیست

کنعانی: مسئله دریای سرخ معلول است؛ علت نیست/ تدوین سند همکاری با روسیه در گام‌های نهایی است

اختلاف نظر درباره بدهی 100 میلیارد دلاری