🔹هشدارها و راهنمائی های رئیس اداره غله و بازرگانی دزفول برای پیشگیری از کرونا و عبور از این مقطع حساس🔹
فرهنگی - اجتماعی - خوزستان
بزرگنمایی:
هشدارها و راهنمائی های رئیس اداره غله و بازرگانی دزفول برای پیشگیری از بیماری ها مخصوصا کرونا و عبور از این مقطع حساس
ظهر امروز پنجشنبه 7فروردین99، پس از پایان جلسه در فرمانداری ویژه ی این شهرستان، آقای مهندس شهروز فرهمند ریاست محترم اداره غله وخدمات بازرگانی، مطالب و نکاتی را پیرامون وضعیت موجود و راهکارهای پیشگیری از شیوع بیماری کرونا ذکر کردند.
ایشان گفتند که فعلا در وضعیت جنگی قرار داریم و در چنین وضعیتی، هرکسی که از دستورات تخطی کند، باید مورد پیگردقانونی قرارگیرد و قطعا با وی برخورد میکنیم. ازنظر ایشان، محل های پرتردد و پرتجمع مانند نانوائی ها میتواند ریسک خطری برای شیوع بیماری باشد و باید راهکارهای متناسبی را بمنظور جلوگیری از این شیوع بکار گرفت.همچنین گفتند که در جنگ با کرونا، هم مردم وظایفی دارند و هم نانوایان که باید در این مدت ویژه این وظایف را انجام دهیم و چنانچه نانوایی درانجام وظایف اعلامی کوتاهی کند، بدون تعارف، مغازه ی او تا خردادماه پلمپ خواهدشد.که دراینجا بطور خلاصه به برخی راهکارهای ایشان اشاره میکنیم.
1_ ابتدا مردم باید بدانند که مطالبه گر باشند و خودشان بخواهند که دیگران حقوقشان را رعایت کنند. بااین دیدگاه، هرشهروندی، خودش یک بازرس میشود و منتظر کس خاصی نمیماند.درغیر اینصورت و عدم رعایت حقوق شهروندی، تمامی ادارات ودستگاههای ذیربط ،آماده ی اخذ شکایات مردمی هستند.
2_تمامی پرسنل شاغل درنانوائی ،ملزم به استفاده از روپوش،ماسک ودستکش وکلاه میباشند
3_نانوایان سعی کنند تا در محیط بیرونی مغازه و نزدیک به دستگاه کارتخوان، یک روشوئی همراه بامایع دستشویی مستقر نمایند.
4_مشتریان شخصا ازکارتخوان استفاده کنند و سپس دستهای خودرا بشویند.چون کارتخوان نیز از وسایل آلوده است.
5_نانوایان در سه وعده از پخت خود،ملزم هستند که از گونی های خالی نو برای پوشش میز پیشخوان خود، استفاده کنند و در هر واگیر، باگونی های جدید، میز را پوشش دهند.
6_مشتری ها باید فاصله ی 2 متری با دیگران را حفظ کنندو به هیچ وجه ،دست به نان فرد دیگری نزنند و از سرفه یا عطسه به سمت دیگران یا بسمت نان ها جدا خودداری کنند.
7_نانوایان باید مشتری های خودرا مدیریت کنند و از تجمع زیاد و شلوغی آنها جلوگیری بعمل آورند.
8_دستگاههای مسئول مانند شهرداری و مرکز بهداشت باید بطور مستمر در شبها ،محیط بیرونی نانوایی ها را که بسیار آلوده میباشد را ضدعفونی و گندزدایی نمایند.
9_ محیط داخلی نانوایی ها و تمامی وسایل کاری باید بطور روزانه توسط نانوایان شستشو و ضدعفونی گردد
10_مشتریان باید از کیسه ی پارچه ای نخی برای حمل نان استفاده کنند.11_نانوایی های سنگکی و بربری پزها نباید فرچه و چاقو بروی میز جلوی مغازه قرار دهند.
12_ باتوجه به اثبات انتقال کرونا از طریق حیوانات، دستگاههای ذیربط هرچه سریعتر نسبت به جمع آوری سگها و گربه ها و معدوم سازی حیوانات موذی اقدام کنند.
13_ مردم نباید از پول نقداستفاده کنند و نانوایان هم به هیچ وجه نباید پول نقد تحویل بگیرند
14_در صورت شلوغی درب نانوائی ها، میتوان زمان پخت آنها را شناور کرد تا تمام اهالی در یک زمان خاص برای خریدنان تجمع نکنند.
15_ ورود افراد متفرقه با فضای داخلی مغازه ها اکیدا ممنوع میباشد و نانوا باید از تردد افراد غیره جلوگیری کند.
در پایان، رئیس اداره غله وبازرگانی، ضمن تشکر از زحمات تمام نانوایان عزیز، و دستگاههای پیگیر، خصوصا فرمانداری محترم و اداره بهداشت محترم، از خبازی های گرامی و مردم شریف خواستند که در تعامل با همدیگر باشند و نانوایان گرانقدر نیز در رعایت حق و حقوق شهروندان، نمونه و الگوی سایرین باشند.
پایگاه خبری صبح ملت نیوز
sobhemellatnews.ir https://chat.whatsapp.com/GESz6IXeyX8B2vSxv6eNRZ
- پنجشنبه ۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۲:۰۴
- منبع: صبح ملت نیوز