35 درصد از استانداردهای تدوین شده مربوط به بخش غذایی است
35 درصد از استانداردهای تدوین شده مربوط به بخش غذایی است
اقتصادی
بزرگنمایی:
غلامرضا امینی، مدیرکل نظارت بر اجرای استاندارد صنایع غذایی آرایشی و بهداشتی و حلال، صبح امروز در مراسم رونمایی از سامانه صدور نشان حد مجاز آلاینده ها در محصولات کشاورزی ، بر یکپارچگی مواد غذایی به عنوان یکی از ارکان مهم کیفی اشاره کرد و گفت: سازمان ملی استاندارد ایران در زنجیره کنترل کیفی مواد غذایی با وزارت جهاد کشاورزی و وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی همکاری دارد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از استاندارد، امینی با اشاره به انجام فعالیتهای سازمان ملی استاندارد ایران در خصوص بحث اصالت غذا گفت: حدود 7 هزار و 250 واحد تولیدی با بیش از 14 هزار پروانه کاربرد علامت استاندارد در حال فعالیت هستند.
وی با بیان اینکه بیش از 5 هزار استاندارد در حوزه غذایی تدوین شده است گفت: این تعداد استاندارد 35 درصد از کل استانداردهای تدوین شده را به خود اختصاص میدهد.
امینی با اشاره به اهمیت استفاده از ظرفیتهای علمی و فناوری بر سلامت مواد غذایی گفت: رشد خوبی را در صدور پروانه در استان ها داشته ایم.
وی گفت: شفافیت و ورود اطلاعات مورد نیاز در سامانه صدور نشانه حد مجاز آلایندهها در محصولات کشاورزی ، تصمیم سازی را برای مدیران ارشد تسهیل می کند.
در این مراسم، سعادت، مدیر کل دفتر محیط زیست و سلامت غذا و احمدی، رئیس مرکز فناوری و ارتباطات رئیس مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات در رابطه با سامانه صدور نشان حد مجاز آلاینده ها در محصولات کشاورزی سخنانی را ایراد کردند.
در ادامه، مدیران کل سازمان ملی استاندارد ایران و روسای مراکز جهاد کشاورزی در سراسر کشور طی نشستی آموزشی، با نحوه استفاده از سامانه صدور نشان حد مجاز آلاینده ها در محصولات کشاورزی آشنا شدند.
- سه شنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۴:۵۲
- منبع: دولت