آخرین مطالب

علیرضا دبیر در آستانه رد صلاحیت از کشتی

علیرضا دبیر در آستانه رد صلاحیت از کشتی ورزشی

علیرضا دبیر در آستانه رد صلاحیت از کشتی

  بزرگنمایی:

ثبت نام از نامزدهای پست ریاست فدراسیون کشتی 19 اردیبهشت به پایان رسید و علیرضا دبیر رئیس فعلی فدراسیون، به عنوان اولین نامزد برای ادامه حضورش در این مسئولیت ثبت نام کرد. برای ریاست این فدراسیون 15 نفر ثبت نام کرده‌اند اما هنوز تأیید صلاحیت مدیریتی این افراد از سوی مراجع ذیصلاح اعلام نشده است.

ثبت نام علیرضا دبیر به عنوان اولین نفر و در شرایطی که رئیس فدراسیون کشتی باقی مانده است، ذهنیت یکطرفه بودن انتخابات را تقویت کرد. به ویژه این که او از مسئولیتش کناره گیری نکرده و همچنان به عنوان رئیس مجامع هیات‌ها را برگزار می کند و این احتمال را به وجود می‌آورد که در رای و نظر اعضای مجمع تاثیرگذار باشد.

علیرضا دبیر که دوره پرنوسان و البته پرحاشیه ای را در فدراسیون کشتی سپری کرده است، در این مدت هر چند توانسته زیرساخت‌های مناسبی را برای کشتی ایجاد کند اما در ایجاد حاشیه و درگیری هم کارنامه پروپیمانی دارد. از مشاجره و درگیری لفظی با معاون وزیر ورزش تا انتقادات تند و درگیری‌های کلامی با رئیس پیشین و رئیس فعلی کمیته ملی المپیک و البته پایانی بر حاشیه‌ها با بیرون کردن یک خبرنگار در مجمع هیات مازندران!

به این موارد باید انتشار چند کلیپ از علیرضا دبیر را هم اضافه کرد که حاشیه‌هایی را برای او ایجاد و باعث واکنشش شد. با این حال او ثبت نام کرده و باید منتظر تایید صلاحیت مدیریتی باشد. هر چند به نظر می‌رسد با توجه به قوانین سفت و سختی که در اساسنامه جدید انتخابات فدراسیون‌های ورزشی اعمال شده کار علیرضا دبیر برای کسب دوباره کرسی ریاست این فدراسیون سخت خواهد بود.

طبق دستور العمل لازم الاجرای دیوان عدالت اداری اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها به صورت همزمان نمی‌توانند در دستگاه‌های اجرایی حضور پیدا کنند. بر اساس رأی شماره 2959 هیأت عمومی دیوان عدالت اداری با موضوع «حکم مقرر در ماده 8 آیین‌نامه اجرایی تبصره 2 ماده 21 و ماده 121 قانون مدیریت خدمات کشوری (موضوع تصویب‌نامه شماره 20461/44295 1389/1/31 هیأت وزیران) در خصوص مأموریت کارمندان رسمی یا پیمانی دستگاه‌های اجرایی مستثنی شده در ماده 117 قانون مدیریت خدمات کشوری و نیز مأموریت اعضای هیأت علمی رسمی یا پیمانی به دستگاه‌های اجرایی مشمول قانون مذکور، ابطال شد.»

براساس رای هیأت عمومی دیوان عدالت اداری، ماموریت اعضای هیات علمی رسمی یا پیمانی به وزارت ورزش یا یکی از فدراسیون‌های ورزشی یا حتی ماموریت کارمندان فدراسیون ورزشی به وزارت ورزش با صدور مجوز امکان پذیر نخواهد بود و این افراد باید به مرکز فعالیت خود بازگشته و فعالیت‌های آموزشی خود را از سر بگیرند.

این قانون می‌تواند مانع از حضور علیرضا علیرضا دبیر در انتخابات فدراسیون کشتی شود. او با مرتبه علمی استادیار عضو هیات علمی دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبایی است. این افراد طبق قانون چون در استخدام دانشگاه هستند و جزو اعضای هیات علمی دانشگاه محسوب می‌شوند همزمان نمی‌توانند به عنوان رئیس سکان هدایت یک فدراسیون را برعهده بگیرند.

با این شرایط باید منتظر اعلام نظر مراجع ذیصلاح برای تایید صلاحیت مدیریتی علیرضا دبیر و سایر نامزدها ماند تا تکلیف نفرات نهایی برای رقابت بر سر صندلی ریاست این فدراسیون مهم و پرمدال مشخص شود.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

فرماندارشهرستان شوش : مقابله با اعتیاد و مبارزه با مواد مخدر، خواست همگانی بوده و جمع آوری و ساماندهی معتادان متجاهر، مطالبه بحق مردم است.

طرح مسکن متری به کجا ختم شد؟

خبر جدید از مرحله سوم فروش در سامانه یکپارچه خودرو

سایت وزارت علوم از دسترس خارج شد

امیرعبداللهیان: امکان بازگشت همه طرف‌ها به برجام دور از دسترس نیست

به زودی؛ الحاق اسکادران کوثر به نیروی هوایی ارتش

معرفی کتاب دزفول شهر دوستدار سالمند به قلم دکتر منصوره مهرگان ومسعود طالبی فر

زمان مسابقه امروز فرنگی کاران ایران در جهانی بلگراد/ محمدرضا گرایی وارد می شود

رایگان شدن متروی تهران از امروز برای دانشجویان و دانش‌آموزان

با این تکنیک های ساده انرژی اول صبح را بالا ببرید

وزیر علوم: قول می‌دهم امانتدار امینی برای دانشجویان باشیم

پیروزی النصر در ال‌کلاسیکوی عربستان با درخشش رونالدو و ستاره برزیلی

وطن، از بلگراد تا اسپیناس

فعالیت پدیده ال نینو در غرب آسیا

الواح هخامنشی استردادی از آمریکا کجا رفت؟

رادیو صبح ملت ویژه استان خوزستان منتشرشد

تازه‌ترین آمار بنگاه‌های مشمول معافیت بیمه‌ای

6 فرنگی‌کار ایران امروز جمعه در مسابقات قهرمانی 2023 جهان به میدان می‌روند.

مسابقات قهرمانی ژیمناستیک در دزفول برگزار شد

رادیو صبح ملت ویژه شهرستان دزفول منتشر شد

پویا نیک پور با «سکوت بی پایان» می آید

اسماعیلی: دولت فرهنگ و هنر را فقط در پایتخت نمی‌بیند

رئیسی در مراسم رژه نیروهای مسلح: نیروهای مسلح از تغییر ژئوپلیتیک منطقه جلوگیری‌ کردند/نباید هیچ گروه مسلحی در اطراف مرزها باشد

نمایش حماسه 8 مهر 59 به روی صحنه می رود

راه را عوضی رفته و اهداف را عوض کرده اید..

وزیر دفاع آذربایجان : عملیات قره باغ کوتاه و موفقیت آمیز بود

بادامچیان: اصلاح‌طلبان یک شهید هم در جنگ ندادند

یک آتش نشان در عملیات نجات ازچاه جان باخت

محصص: تیم ملی ایران نباید از نام حریف بترسد/ تفکرات قلعه‌نویی با کی‌روش فرق می‌کند

نظر ولیعهد سعودی درباره «موازنه قدرت در خاورمیانه»

ابتکار جدید شهرداری تهران؛ جوشکاری بین واگن زنان و مردان!

فلاحی: طرح مجلس برای تغییر در کنکور در سال 1403 اجرایی نمی‌شود

امکان استعلام ممنوع الخروجی با استفاده از کدملی

تکلیف بنزین در برنامه هفتم

پیش‌بینی بارش‌های قابل ملاحظه در 6 ماه دوم سال

واکنش سفارت ایران در عربستان به پیروزی «النصر» مقابل «پرسپولیس»

رئیسی در دیدار ایرانیان مقیم آمریکا مطرح کرد: ماموریت به وزارت خارجه برای رفع موانع فعالیت اقتصادی ایرانیان مقیم خارج در داخل کشور

معاون مالی و اقتصادی شهرداری اهواز عنوان کرد صدور رای تحویل کارگاه‌های متروی اهواز از کیسون/ پیش‌بینی تامین 200 اتوبوس و میدل‌باس

صدور سند مشاع برای واحدهای 25 متری! / معمای تفکیک سند مسکن اقتصادی قابل حل است؟

آرش میراحمدی - بازیگر برنامه‌های طنز تلویزیون درگذشت.

موافقت مجلس با تعویق تاثیر قطعی معدل در کنکور تا سال 1406

کشتیِ آزاد ایران دوم جهان شد

یک مسئول: 38 گونه از مهره‌داران آذربایجان‌غربی در معرض تهدید است

اردوغان: بر اکثر موانع در روابط خود با واشنگتن غلبه کرده‌ایم/ به کمک اتحادیه اروپا نیاز نداریم

پیام عربستان به رژیم صهیونیستی درباره مناقشه فلسطین

رایزنی باقری با دو دیپلمات ارشد عمانی و قطری در مورد توافق اخیر ایران و آمریکا

آلمان از بسته کمکی جدید 400 میلیون یورویی به اوکراین خبر داد

تسهیل تکلیف مودیان در اجرای قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان/ دستگاه کارت خوان به مثابه پایانه فروشگاهی

ابر ستاره در ایران؛ کریس تهران را بهم ریخت!

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر خوزستان خبر داد اعزام 2 تیم ارزیاب به محل حادثه انفجار گاز در شادگان/شهروندان از حضور در محل حادثه خودداری کنند