آخرین مطالب

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی شهید بهشتی: افزایش ظرفیت رشته‌ پزشکی فرمول مناسب مشکلات درمان نیست

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی شهید بهشتی: افزایش ظرفیت رشته‌ پزشکی فرمول مناسب مشکلات درمان نیست سلامت

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی شهید بهشتی: افزایش ظرفیت رشته‌ پزشکی فرمول مناسب مشکلات درمان نیست

  بزرگنمایی:

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی شهیدبهشتی با بیان اینکه گروه‌های ذی‌صلاح، مخالفت خود با افزایش ظرفیت رشته پزشکی را به صورت تلویحی اعلام کردند، خاطرنشان کرد: علیرغم قول و وعده‌هایی که درخصوص اعتبارات افزایش ظرفیت رشته پزشکی به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی داده شده، اعتباری در این خصوص به دانشگاه‌ها تخصیص داده نشده است.

دکتر علیرضا زالی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره افزایش ظرفیت رشته پزشکی و دندان‌پزشکی گفت: بحث‌های کارشناسی مفصلی درارتباط با افزایش ظرفیت رشته پزشکی و رشته‌های گروه پزشکی شکل‌گرفت. تمام دستگاه‌های ذی‌صلاح  مانند وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، فرهنگستان علوم‌پزشکی، سازمان نظام‌پزشکی، دبیرخانه شورای آموزش پزشکی و تخصصی، دبیرخانه‌ شورای آموزش پزشکی عمومی و دانشگاه‌های علوم‌پزشکی نظرات کارشناسی خود را درباره افزایش ظرفیت رشته‌های گروه پزشکی مطرح کرده‌اند.  

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی شهیدبهشتی ادامه داد: گروه‌های ذی‌صلاح، مخالفت خود با افزایش ظرفیت رشته پزشکی را به صورت تلویحی اعلام کردند. آنها بر این باور بودند، افزایش ظرفیت رشته‌ پزشکی یک فرمول مناسب برای رفع مشکلات درمانی مردم نیست. این در حالی است که طرح آمایشی در حوزه سلامت تدوین شده و نیازسنجی نیروی انسانی برمبنای آن دیده شده اما طرح افزایش ظرفیت رشته‌های پزشکی، تمام ظرفیت‌های طرح آمایشی در حوزه سلامت را به صورت غیرمترقبه برهم زد.

وی با بیان اینکه دانشگاه‌های علوم‌پزشکی در برابر موج افزایش ظرفیت رشته پزشکی قرار گرفتند اما آمادگی لازم برای این موضوع را نداشتند، تصریح کرد: ظرفیت رشته‌های گروه‌پزشکی به صورت اسمی 20 درصد افزایش یافته است اما عدد واقعی بیشتر است. ما در دانشگاه علوم‌پزشکی شهید بهشتی، افزایش ظرفیت 27 درصدی را متحمل شدیم اما یک ریال برای افزایش ظرفیت رشته پزشکی دریافت نکردیم. علیرغم قول و وعده‌هایی که درخصوص اعتبار افزایش ظرفیت رشته پزشکی به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی داده شده است هیچ مبلغی پرداخت نکرده‌اند.

دکتر زالی توضیح داد: مراکز آموزشی درارتباط با اعتبار افزایش ظرفیت پزشکی نگران هستند و نسبت به تکرار اتفاقات سال گذشته واهمه دارند. به طور طبیعی، دانشجویان جدید به فضای آموزشی، فضای تخصصی لازم، تجهیزات آزمایشگاهی، لوازم کمک آموزشی و اساتید مجرب نیاز دارند. آموزش پزشکی به شدت به وسایل کمک آموزشی و اساتید مجرب نیاز دارد و هرگونه خدشه‌ای در این زمینه می‌تواند کیفیت آموزشی را تحت تاثیر قرار دهد.

وی با بیان اینکه ظرفیت رشته پزشکی در سال جاری نیز 20 درصد افزایش می‌یابد، گفت: با توجه به اینکه دانشگاه‌های علوم‌پزشکی افزایش ظرفیت 20 درصدی را در سال جاری متحمل می‌شوند، امیدواریم که بودجه لازم در اختیار مراکز آموزشی قرار گیرد.

دکتر زالی با اشاره به ظرفیت 3650 نفری خوابگاه‌های دانشگاه علوم‌پزشکی شهیدبهشتی گفت: تمام ظرفیت خوابگاه‌های دانشگاه تکمیل است. ما در دانشگاه علوم‌پزشکی شهید بهشتی برای افزایش ظرفیت خوابگاهی تلاش کردیم اما موفق نبوده‌ایم. خرید ملک در تهران گران است و ساختمان‌هایی که برای خوابگاه‌های دانشجویی مناسب هستند، اجاره‌بهای گرانی دارند.

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: ما در حوزه خوابگاه‌های دانشجویی و امور رفاهی با سطح قابل توجهی از نارضایتی دانشجویان قدیمی که در خوابگاه‌ها سکونت دارند، مواجه هستیم. امیدواریم با بسته‌های اعتباری که در اختیار ما قرار می‌گیرد، بتوانیم مشکلات پیش‌رو را حل کنیم.  

انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

توضیحات بلژیک درباره تبادل زندانی با ایران

نمایندگان مجلس تصویب کردند؛ ثبت مدت و مبلغ اجاره در سامانه ثبت معاملات املاک و مستغلات

در بیانیه پایانی سفر سلطان عمان به کشورمان مطرح شد؛ توافق سران ایران و عمان برای تنظیم اسناد همکاری‌ راهبردی

دربی با داوران پشت دروازه؛ داور بازی پرسپولیس و استقلال مشخص شد داور بازی پرسپولیس و استقلال مشخص شد

«لباس ویژه» سلطان عمان در مهمانی رئیسی / عمامه بنفش و قرمز او نشانه چیست

هوای کبدتان را داشته باشید برای پاکسازی کبد این پنج توصیه را جدی بگیرید

اوسطی: دولت لایحه متناسب سازی حقوق بازنشستگان را تقدیم مجلس کند

سرگذشت جبلی؛ از خبرنگاری و سفارت تا ریاست صداوسیما

چطور مصرف کولر گازی را کاهش دهیم؟

یکی دیگر از لژیونرهای کشورمان صبح امروز در مرکز ملی فوتبال حضور یافت‌

کوثری: آرایش سیاسی و رسانه ای دشمن نشان از طراحی حساب شده علیه انقلاب و نظام اسلامی ما دارد

شایعه تغییر در قیمت و سهمیه بنزین رد شد

دیدار سلطان عمان با رهبر انقلاب اسلامی

تمام مردم ایران عضو کتابخانه های عمومی می شوند

قیمت خودرو امروز 8 خرداد/ کاهش قیمت‌ها ادامه دارد؟

توصیه های مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت برای کاهش خطرات سلامتی در طوفان های گرد و غبار

کیفیت زندگی در ایران فقط از 4 کشور بالاتر است

بارش باران از امروز تا پنج‌شنبه در چند استان کشور

دستگاه‌ها مکلف به اشتراک‌گذاری اطلاعات ملکی و سکونتی‌ با وزارت راه شدند

سوغات دلاری سلطان

حمید عبدالحسینی قصد دارد بزودی نمایش ریتالین را به صحنه بیاورد.

نمایشگاه دیدار خویشتن

امام زاده محمد بن موس الکاظم ، مشهور به سبرقبا

با ریزش قیمت مصرف‌کنندگان گاز نفس راحت کشیدند

فرمانده نیروی دریایی ارتش: چند ابهام‌ راهبردی برای دشمنان ایجاد کردیم و با این ابهام‌ها صحنه روزگار را ترک خواهند کرد

وزیر کشور: نقطه مرزی برای تردد باز بوده و در آرامش قرار دارد

موشک‌های هایپرسونیک چین بزرگترین ناو هواپیمابر جهان را غرق می‌کند

وزیر سابق و پسرش 20 خرداد به اتهام رشوه و اخلال در نظام مالی محاکمه می‌شوند

سند جامع همکاری‌های ایران و عمان نهایی می‌شود

کپی برابر کپی در اجرای برنامه های فرهنگی و مناسبتی

موافقت برای راه اندازی اداره مستقل گمرک در دزفول

شعر پرمعنا در کانال افغانستانی ضدطالبان

علیرضا دبیر در آستانه رد صلاحیت از کشتی

خرازی: سفر پادشاه عمان، نشانه‌ای از روابط روبه‌رشد ایران و کشور‌های حوزه خلیج فارس است

رئیس رسانه ملی با سیدحسن نصرالله دیدار کرد

قالیباف در نطق پیش از دستور: حمایت رهبری نقطه عطفی در دوره 4 ساله مجلس یازدهم محسوب می‌شود

مرکز آمار ایران؛ نرخ بیکاری 2 درصد کاهش یافت

جهان دید، «جام جم» ندید / «سانسور کامل» نبرد ایران و طالبان در بخش‌های خبری صداوسیما!

ایران رکوردار تداوم تورم دو رقمی در جهان/ تورم در ایران 46 درصد است یا 86 درصد؟

تبلیغ دخانیات خلاف قانون است/جلوی گسترش مصرف سیگار را بگیرید

بیل‌گیتس کجا را اشتباه کرد؟

سهمیه‌بندی جدید بنزین اعلام شد/ هر خودرو ماهی چند لیتر سهمیه دارد؟

قرار بود اینجا پاریس شود

آیت‌الله رئیسی: اعضای اوپک با تقویت انسجام مانع تفرقه‌افکنی غربی‌ها شوند

غلامرضا سبحانی قهرمان پیشکسوت کشتی با تواضعی مثال زدنی

تراجنسیتی چه کسانی هستند؟

وقوع درگیری نظامی میان مرزبانان ایرانی و طالبان

مسیر کاهش قیمت دلار هموار شد؟ / گوشه چشم معامله‌گران به سیگنال‌های سیاسی

بسته تفکیک قیمت‌گذاری از «صمت»

انصاری: نباید هیچ کس به خود اجازه ایجاد اخلال در مراسم سالگرد امام (ره) را بدهد