میانگین استفاده از ماسک به 25.56 درصد رسید/ مواد غذایی فاسد در صدر شکایت مردمی
يکشنبه 2 مرداد 1401 - 10:58:35
ایرنا

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از معاونت بهداشت وزارت بهداشت، میانگین میزان رعایت بهداشت فردی در اماکن عمومی استان‌های کشور در بازه زمانی 22 تا 29 تیر ماه  1401، بالغ بر 45.49 درصد بوده است. در این شاخص بیشترین میزان رعایت در استان آذربایجان غربی با 63.03 درصد و کمترین میزان رعایت هم در استان چهارمحال و بختیاری با 33.79 درصد بوده است.

همچنین میانگین رعایت بهداشت فردی در اماکن عمومی کشور از 15 تا 29 تیر ماه 1401، بالغ بر 45.49 درصد بوده است که فرودگاه‌ها با 91.67 درصد بیشترین میزان رعایت و پاساژها با 38.70 درصد کمترین میزان رعایت را در این شاخص داشته‌اند.

 میانگین استفاده از ماسک در شاغلین و خدمت گیرندگان به تفکیک اماکن عمومی استان‌های کشور از 22 تا 29 تیر ماه بالغ بر 25.56 درصد بوده که بیشترین میزان رعایت در استان هرمزگان با 50.30 درصد و کمترین میزان رعایت مربوط به ایلام با 13.29 درصد بوده است.

میانگین درصد رعایت پروتکل فاصله‌گذاری در اماکن عمومی استان‌های کشور نیز از  22 تا 29 تیر ماه 1401، 33.30 درصد بوده  که بیشترین میزان رعایت مربوط به استان قم با 55.94 درصد و کمترین میزان رعایت مربوط به همدان با 19.69 درصد بوده است.

همچنین میانگین درصد رعایت پروتکل فاصله‌گذاری در اماکن عمومی کشور از 15 تا 29 تیر ماه 1401، 33.30 درصد بوده که دانشگاه‌ها 85.71 درصد بیشترین درصد رعایت و مراکز ورزشی با 26.12 درصد کمترین میزان رعایت پروتکل فاصله‌گذاری را داشته‌اند.

میانگین رعایت تهویه مناسب در اماکن عمومی استان‌های کشور از 22 تا 29 تیر ماه 1401، 45.66 درصد بوده است. در عین حال بیشترین میزان رعایت مربوط به استان آذربایجان غربی با 67.57 درصد و کمترین میزان رعایت مربوط به چهارمحال و بختیاری با 38.60 درصد بوده است.

همچنین میانگین رعایت تهویه مناسب در اماکن عمومی کشور از 15 تا 29 تیر ماه 1401، 45.66 درصد بوده است. استادیوم‌ها با 94.87 درصد رعایت تهویه مناسب در بالاترین سطح رعایت و مراکز ورزشی با 38.73 درصد در قعر رعایت این پروتکل قرار دارند.

در عین حال طبق اعلام معاونت بهداشت وزارت بهداشت، بر اساس اقدامات ناشی از تشدید بازرسی‌ها از تاریخ 22 تا 29 تیر ماه 1401، از تعداد 3577807 مرکز تهیه، توزیع و عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی تحت پوشش، بالغ بر 170328 مورد بازرسی انجام شده است.

همچنین طی این مدت تعداد 31281 مرکز از مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی اخطار گرفته و به مراجع قضایی معرفی شده‌اند و 837 مورد از این مراکز نیز پلمب شده‌اند.

شکایات مردمی بخش بهداشت سامانه ملی پاسخگویی 190

تعداد کل تماس‌های پاسخ داده شده 8346 تماس بوده و تعداد کل شکایات ثبت شده 2501 شکایت بوده است. شکایت از عرضه مواد غذایی فاسد در اصناف تهیه و توزیع مواد غذایی، در صدر جدول قرار گرفته است.

بیشترین مکان مورد گزارش برای ثبت شکایات بهداشتی مربوط به نانوایی‌ها است که با موضوع عدم رعایت بهداشت دست و عدم استفاده از ماسک توسط کارکنان گزارش شده است.


http://dezfoolnews.ir/fa/News/98458/میانگین-استفاده-از-ماسک-به-2556-درصد-رسید-مواد-غذایی-فاسد-در-صدر-شکایت-مردمی
بستن   چاپ