ضرورت جلوگیری از فاجعه قطع ده هزار درخت اطراف نهر سخیریه دزفول
ضرورت جلوگیری از فاجعه قطع ده هزار درخت اطراف نهر سخیریه دزفول
يکشنبه 12 بهمن 1399 - 19:36:26
صبح ملت نیوز
*⭕ضرورت جلوگیری فاجعه قطع ده هزار درخت اطراف نهر سخیریه دزفول* 



به گزارش خبرنگار صبح ملت، در جلسه گسترش فضای سبز و هوای پاک فرمانداری دزفول با مدیریت احسانیان معاون عمرانی فرمانداری دزفول وبه منظور بالابردن سرانه ی فضای سبز وضعیت فضای سبز شهرستان دزفول با حضور مدیران شهرداری منابع طبیعی ؛محیط زیست و شهرهای اطراف دزفول مورد نقد و بررسی قرار گرفت.

 در این جلسه مهندس فتح الهی مدیر منابع طبیعی شهرستان دزفول از راه اندازی نهالستان موجود در محل اداره  پس از 22 سال به ظرفیت تولیدی 300000 نهال خبر داده و گفت:
 در پارک میلاد دزفول هم برنامه کاشت 1500 اصل نهال را داریم.
 وی با انتقاد از صدور مجوز قطع بیش از 10000 اصله درخت اطراف نهر سخیری توسط اداره جهاد کشاورزی دزفول وامور  آب  گفت: پس از بررسی های صورت گرفته مشخص شد افرادی با گزارش های نادرست این مجوز را گرفته که به هیچ وجه قابل قبول نمی باشد .
وی افزود: در برخی مناطق عرض این کانال تا 70 متر رسیده و در صورت کم شدن به هنگام بارندگی و سیل زمین های کشاورزی اطراف را نابود میکند.
 وی خواستار ورود فرمانداری و جلوگیری از قطع درختان طبیعی و  قطع چشم طمع افراد سودجو شد .
مهندس فتح اللهی با اشاره به افت جوانه خوار بلوط در دزفول گفت :300 هزارهکتار آلودگی داریم که  تاکنون اعتبار 600 هکتار صادر شده که جوابگو نیست .
همچنین مهندس قپانچیان مدیر اداره محیط زیست دزفول ضمن گلایه از عدم حضور فرمانداری در برنامه روز هوای پاک در منطقه شهیون دزفول خواستار کاشت گونه ی بومی درخت جغ  در سطح شهرستان دزفول شد.وی گفت: جا دارد در شورای قطع اشجار شهرستان دزفول اداره های محیط زیست  و انجمن ها هم حضور پیدا کرده و اجازه ندهیم گونه های با ارزش درختان به راحتی قطع شوند.
 در ادامه خبرنگار  صبح ملت، با اشاره به نبود قوانین بازدارنده و خلأ قانونی قطع درختان توسط افراد خودسر و سودجو گفت: باید قوانین سختگیرانه‌ای در جهت حفظ درختان بارزش بومی دزفول و آموزش شهروندان صورت گیرد .
علی عراقی، خبرنگار صبح ملت گفت:
 طرح پلاک کوبی درختان از وعده‌های شهردار فعلی بوده که تاکنون صورت نگرفته است. همچنین در شمس آباد دزفول از  تبدیل باغ های کشاورزی به محل های تفریحی و استخر های برداشت آب زیرزمینی به طور غیرمجاز باید جلوگیری گردد. 
خبرنگار ما با اشاره به عدم توزیع نفت مورد نیاز مناطق عشایری شمال دزفول توسط شرکت نفت گفت: بی توجهی مسئولین و عدم توزیع سوخت لازم به قیمت دولتی باعث قطع درختان با ارزش بلوط شده است. وی خواستار حضور انجمن های مردم نهاد دزفول مانند کنکاج و کوهنوردان در این گونه جلسات با حضور نیروی انتظامی و دستگاه قضایی جهت کارایی ونتیجه گیری بیشترجلسه ها شد.
 موضوع دیگر مطرح شده تبدیل زمین های حاصلخیز و باارزش کشاورزی دزفول چون فرهنگ شهر و بهاران به عمق 50 متر توسط شورای سوم به آپارتمان مسکونی و آلودگی های صوتی ونابودی خاک درجه 1حاصلخیز کشاورزی دزفول می باشد که شوربختانه مجوز صادر شده است.
 شهردار دزفول نیز در این جلسه آمادگی خود را برای کاشت نهال در محل 30 هکتار پایین پارک جنگلی لاله دزفول خبر داده و گفت: با توجه به فصل کاشت درختان تا کنون 80 هزار اصله درخت گونه های بومی و سازگار در شهر دزفول کاشته ایم.
 محمدعلی دوایی فر با اشاره به احداث باغ کنارستان گفت :در صورت وجود زمین مناسب بیست گروه داوطلب برای کاشت درخت اعلام آمادگی کرده‌اند.وی از شروع طرح پلاک کوبی لیزری درختان در دزفول خبر داد.

خبرنگار :علی عراقی

http://dezfoolnews.ir/fa/News/57296/ضرورت-جلوگیری-از-فاجعه-قطع-ده-هزار-درخت-اطراف-نهر-سخیریه-دزفول
بستن   چاپ