بزرگترین هلدینگ « سیمان تأمین» با سرپرست اداره می شود!
بزرگترین هلدینگ « سیمان تأمین» با سرپرست اداره می شود!
دوشنبه 19 تير 1402 - 11:10:47
آخرین خبر

شرکت سیمان فارس و خوزستان با بیش از شش دهه فعالیت، به‌عنوان شرکت مادر تخصصی، بزرگ‌ترین گروه تولیدکننده سیمان در کشور و منطقه بوده که با دارا بودن 33 شرکت فرعی زیرمجموعه در صنعت سیمان و صنایع وابسته به سیمان در حال فعالیت است.

شرکت سیمان فارس و خوزستان در عرصه صنعت سیمان بزرگترین تولید کننده در خاورمیانه است. بر اساس سیاست­‌های متخذه در جهت سازماندهی بهینه شرکت و ایجاد سرعت در عملیات برای توسعه آتی با حفظ کنترل، استقلال کارخانه­‌های تابعه در قالب شخصیت­‌های حقوقی مورد نظر قرار گرفت. 
در این راستا با تبدیل آخرین واحد تابعه (سیمان آبیک) به شرکت مستقل در سال مالی 82-81 شرکت عملاً به شرکت مادر تخصصی در صنعت سیمان تغییر یافت، درآمد عملیاتی این شرکت از شرکت‌های تابعه در صنعت سیمان یا زنجیره تولید این صنعت همراه با کنترل مؤثر تأمین می‌شود.

از سرپرستی تا بدسرپرستی

بعد از روی کار آمدن دولت رئیسی و حضور عبدالملکی در وزارت رفاه، علی رستمی سکاندار مدیریت شستا شد و در پنجم دی‌ماه حکم مدیرعاملی حمیدرضا هوشیاری در شرکت سیمان تامین، صادر شد.

هوشیاری از اسفند 97 مدیرعاملی شرکت سیمان فارس و خوزستان را برعهده داشت و بعد از حضور در شرکت سیمان تامین برخی از یاران خود را به‌عنوان مدیران زیرمجموعه منصوب کرد.

او در ابتدا مصطفی شهریاری را بعد از مدیریت یک ساله در شرکت سیمان خوزستان به هولدینگ سیمان فارس و خوزستان آورد و پس از یک سال سرپرستی او را تغییر داد؛ از پاییز 1400 نیز محسن میرزاعبدالله سکاندار بزرگ‌ترین هلدینگ سیمانی خاورمیانه شد و تاکنون نیز حکم مدیریت او صادر نشده است.

شستا مدیر ندارد یا استراتژی مدیریتی ندارد؟

علی رحمانی، استاد دانشگاه و کارشناس رفتار سازمانی می‌گوید: در شرکت‌های تابعه شستا پس از گذشت دو سال از دولت رئیسی به ثبات مدیریت نرسیدیم و مشکل اصلی داستان تکراری سوءمدیریت است.

رحمانی می‌افزاید: مشکل اصلی این است که کارها مدیریت نمی‌شود؛ در تامین اجتماعی یا فاقد مدیر هستیم و یا اینکه استراتژی مشخصی برای مدیریت نداریم.

وی بیان می‌کند: با وجود تغییر وزیر رفاه و مدیرعامل شستا هنوز مدیریت سیمان تأمین تغییر نکرده و بزرگ‌ترین شرکت مادرتخصصی این هلدینگ با سرپرست اداره می‌شود. وقتی در امور شرکت مداقه کنیم به این نتیجه می‌رسیم که این موضوع به مدیریت‌ شرکت‌های زیرمجموعه سرایت کرده وما با یک بلاتکلیفی در این شرکت‌ها مواجه هستیم.

این کارشناس رفتار سازمانی بیان می‌کند: در سالی که مزین به نام «مهار تورم، رشد تولید» است، برنامه هلدینگ سیمان فارس و خوزستان برای رشد تولید چیست؟ آیا شرکت‌های زیرمجموعه با مدیریت سرپرستان توان تحقق شعار را دارند؟ این‌ها سوالات و ابهاماتی است که صولت مرتضوی به‌عنوان وزیر و ابراهیم بازیان به‌عنوان مدیرعامل شستا پاسخ دهند.

با گذشت 8 ماه از حضور صولت مرتضوی در وزارت تعاون هنوز موج تغییرات به مدیران زیرمجموعه شستا نرسیده و برخی از هلدینگ‌های تابعه وزارت رفاه با سرپرست اداره می‌شوند.

به نظر می‌رسد که صولت مرتضوی و اسماعیل بازیان باید خیلی زود قانون «ضوابط انتخاب، انتصاب و تغییر مدیران» را مطالعه کنند تا از فعالیت مدیران غیر متخصص و سرپرستان در شرکت‌های زیر مجموعه جلوگیری کنند.


http://dezfoolnews.ir/fa/News/109948/بزرگترین-هلدینگ-«-سیمان-تأمین»-با-سرپرست-اداره-می-شود
بستن   چاپ