رئیس مرکز فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان: حال مصدومان اتوبوس بابلسر به اصفهان مساعد است
رئیس مرکز فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان: حال مصدومان اتوبوس بابلسر به اصفهان مساعد است
پنجشنبه 21 ارديبهشت 1402 - 14:06:41

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: برخورد یک دستگاه اتوبوس با کامیون بامداد امروز (پنجشنبه) در اتوبان کاشان به نطنز 25 مصدوم داشت.

حسین ریاحی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: تماس شهروندان در ساعت 3:38 بامداد برخورد یک دستگاه اتوبوس بین شهری و کامیون را به مرکز تماس 115 گزارش کردند.

وی افزود: حادثه برخورد اتوبوس و کامیون در اتوبان کاشان به نطنز در فاصله دو کیلومتری مجتمع سان آرا اتفاق افتاد که موجب واژگونی کامیون و انحراف اتوبوس به مسیر مخالف شد.

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، تصریح کرد: این حادثه هیچ فوتی نداشت، چهار مصدوم در صحنه درمان شده و 21 مصدوم توسط پنج دستگاه آمبولانس و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس مرکز اورژانس کاشان، یک آمبولانس از بادرود و یک کد هلال احمر با وضعیت مساعد به بیمارستان شهید بهشتی کاشان منتقل شدند.

ریاحی گفت: مسافران این اتوبوس از بابلسر به مقصد اصفهان در حال حرکت بودند و علت حادثه توسط کارشناسان پلیس راهنمایی و رانندگی در حال بررسی است.

انتهای پیام


http://dezfoolnews.ir/fa/News/107540/رئیس-مرکز-فوریت‌های-پزشکی-دانشگاه-علوم-پزشکی-کاشان-حال-مصدومان-اتوبوس-بابلسر-به-اصفهان-مساعد-است
بستن   چاپ